Andreas Sandström

Crossfit, universitetsstudier, kost, träningstips, tankar och idéer om livet samt annat skitsnack.

Hur gick 23.1?

Kategori: Allmänt, Open

Om ni missat att CrossFit Games Open har startat och att den första (av tre) workouts ligger ute så bör ni gå in och läsa om den här
 
23.1, hur gick det för mig?
Jag körde den i fredags, tillsammans med alla underbara människor som är på Garaget CrossFit! Stämningen var på topp och ljussättningen var underbar! Maija (Bossen) hade fixat det helt sjukt bra! Jag var speaker de första 3 heaten innan jag smet iväg för att värma upp. Det var nervöst och jag hade svårt att fokusera på att värma upp ordentligt. 
 
Planen var att ta det lugnt på rodden och med toes to bars för att sedan attackera stort på wall balls och förhoppningsvis ha tid nog att hinna alla 30 cleans. Det gick sådär. Jag var nöjd med min prestation där och då och hann 19 cleans. Dock hade jag, mitt i workouten, fått för mig att jag skulle göra 50 wall balls så jag tog det lugnare än vad jag hade behövt.
 
Tankarna kom
På lördagen fick jag äran att döma två riktigt bra atleter, Dennis Björnström och Daniel Frisch. Det fick mig att inse att mina större set toes to bar var alldeles för stora och att jag bör kunna ta mig längre om jag håller nere repsen men då även vilan.
 
På söndagen velade jag fram och tillbaka men till slut drog jag till Garaget och körde om workouten, vilket resluterade i en helt annan pacing, jag var fräschare till Wall Balls och kunde spara in lite tid inför cleansen. Tyvärr var ajg vääldigt trött där men kunde ändå lyfta iväg 4 extra cleans och landa på ett nytt resultat av 173 reps (23 cleans)
Ni kan se mitt andra försök här under

 
 
Denna workouten är extremt rolig och väldigt bred i sig själv, som ett test. Vilket jag gillar. Jag hoppas få testa mig i denna igen framöver. 
 
Nu laddar vi om inför det som kommer på torsdagkväll, vad det nu blir. 
 
/Andreas Sandström